Sinds 2001, destijds gestart als Bram Blakenburg Stoffeerderij, kunt u bij ons terecht voor al uw stofferingswensen. Maar ook voor het leggen van vloeren, zoals; laminaat, pvc, tapijt en vinyl van o.a. het merk Quick Step. Wij plaatsen ook diverse zon- en insectenweringen. Voor leuke accessoires bij u thuis, kom langs in onze winkel.

Meubels

Heeft een bepaald meubelstuk emotionele waarde voor u? Is de stof kapot of staat de kleur u niet aan? Laat uw meubels weer opnieuw tot leven komen door Blakenburg Stoffering. Samen met u zoeken we een nieuwe stof uit, en knappen het meubelstuk weer helemaal voor u op. Via onderstaande link kunt u foto’s bekijken van meubels die tot leven zijn gekomen.

Binnenstoffering

Naast het stofferen van meubels kunt u bij ons ook terecht voor tapijt, vinyl of pvc vloeren. Maar ook voor binnenzonwering zoals gordijnen, rol/vouwgordijnen, jaloezieën, plissé, duettes of duorolgordijnen. In onze showroom staan we graag met advies voor u klaar. Via onderstaande link kunt u een gedeelte van onze opgeleverde projecten bekijken.

Wij leveren houten shutters van het merk Blend Windowfashion. Hèt merk voor opmaat gemaakte shutters, houten jaloezieën en aluminium jaloezieën. De producten zijn leverbaar in diverse houtsoorten en uitvoeringen. 

Campers en caravans

Heeft u een camper en/of een caravan die u graag overnieuw van binnen wilt laten stofferen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hier hebben we kennis en ervaring in. We komen graag bij u langs voor advies op maat. U kunt bij ons langs komen in de showroom om onze producten en stoffen te bekijken. Wij geven vrijblijvend advies en offertes.

niet wat u zocht, misschien staat het hieronder